Luennot ja koulutukset

”Hyvä tietämys ja hyvin konkreettista tietoa. Mielenkiintoisaa. Hyvä luennointitapa.”

”Mielenkiintoinen esitys – mukaansatempaava.”

”Hyvä luennoitsija otti kuulijat huomioon.”

– finnlinesilaiset

 

“Tuhannet kiitokset sinullle! Lukuisat osallistujat ovat kiitelleet, miten asiantunteva ja myös erittäin mukava ja ystävällinen luennoitsija meillä oli.”

– espoolaiset eläkeläiset

 

“Kiitos kaunis materiaalista ja erittäin mukaansa tempaavasta luennostasi!”

– opettaja

 

“Myönteiset palauteet koulutuksen vetäjälle. Asiat esitettiin sillä tavalla, että pöljämpikin ymmärsi.”

– terveysalan ammattilainen

Rakastan puhua hyvästä ruoasta ja ravitsemuksesta! Hyvästä palautteesta päätellen tämä ilo välittyy yleisöön.

Olen saanut paljon kokemusta luennoimisesta erityisesti Kuluttajaliiton Syö hyvää – hankkeessa, jossa kiersin ympäri Suomea pitämässä lähes 100 luentoa vuoden 2014 aikana.

Pidempiä koulutuksia olen pitänyt esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisille vatsa- ja suolistovaivojen hoidosta, ravitsemusterapeuteille FODMAP-ruokavaliosta sekä ravitsemussuosituksista sairaanhoitopiireille Syö hyvää – hankkeen aikana. Työhyvinvointi-luennot ovat itselleni erityisen lähellä sydäntä.

Mistä aiheesta haluatte kuulla?

Räätälöin luennot tai pidemmät koulutukset aina kuulijakunnan toiveiden mukaisesti. Taso voi vaihdella tieteellisestä ravitsemuskatsauksesta sellaiseen, jossa puhutaan lähinnä ruoanlaitosta ja mitä ostaa kaupasta.

Kuulijakunnan ikähaarukka voi olla taaperosta vaarin. Luennoin suomeksi ja englanniksi.

Esimerkkeja luentojen ja koulutusten aiheiksi

Yleisöluennot

  • Rauhoita ärtyvän suolen oireet
  • Tietoinen syöminen
  • Terveellinen painonhallinta
  • Monipuolinen ja tasapainoinen kasvisruokavalio
  • Liikkujan ruokavalio
  • Urheilevan nuoren hyvät ruokavalinnat

Ammattilaisluennot ja -koulutukset (terveydenhuolto, ammattikeittiöt)

  • FODMAP-ruokavalion tieteellinen näyttö
  • Ravitsemussuositukset
  • Lasten ja nuorten ravitsemus
  • Erityisruokavaliot
  • Eettiset ja ekologiset ruokavalinnat