Julkaisut eri medioissa

Koska ajatuksia on enemmän kuin nettisivun verran jaettavaksi

Kirjat

Superhyvää suolistolle!

Superhyvää suolistolle! – kirja avaa elämää herkän vatsan kanssa ja antaa käytännöllisiä vinkkejä siitä, miten oireet saa hallintaan. Kirjassa on tietoa suoliston toiminnasta sekä vatsa- ja suolistovaivojen syistä, eri elämäntapahoidoista sekä tietysti FODMAP-ruokavaliosta.

Ruokamysteerit

Ruoasta puhutaan paljon. On mielipiteitä, on yksittäisiä tutkimustuloksia, on huhuja. Ruokamysteerit-kirjassa puretaan yleisempiä viime vuosien ruokamyyttejä ja -mysteerejä tutkimustiedon avulla. Se antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten kukin meistä voi tehdä ruokavalintoja, jotka ovat sekä terveellisiä, ekologisia että eettisiä.

Superhyvää keholle!

Ruoka on hyvää. Liikunta tekee hyvää. Elämä on mukavampaa niistä nauttiessa kuin kehoa kurittaessa. Superhyvää keholle -kirjan viitoittamalla polulla syömisen järkevöittäminen ei tunnu taistelulta: ”Parasta, mitä kirjan lukemisesta voisi seurata, on se, että asetut samalle puolelle kehosi kanssa.”

Podcastit ja videot

Ihmeellinen suolisto -podcast: Mitä kakkasi kertoo ja yhdeksän muuta näkökulmaa suolistoon

Yle:lle tehty podcast-sarja yhdessä toimittaja Minna Korhosen kanssa. Sarja on kuunneltavissa Akuutin nettisivuilla ja Areenassa. Jaksot ovat pituudeltaan noin 10-15 minuuttia.

Blogikirjoitukset

Load More Posts